Over 2 en 3 Bouw

Gediplomeerd aannemer voor bouwprojecten in Amsterdam en omstreken

2 en 3 Bouw is een jonge onderneming met oog voor detail en passie voor het vak. Wij zijn gediplomeerd in het aannemen van bouwwerkzaamheden van elk formaat, in Amsterdam en omstreken. Van onderhoudswerkzaamheden voor VVE`s of het bouwen van een dakkapel of uitbouw, het is allemaal mogelijk. Met inmiddels 14 jaar ervaring kunnen wij terugkijken op een aantal mooie projecten, zoals het meebouwen van een herenhuis op IJburg en een statige villa in Bakkum. Voor het renoveren/restaureren van monumentale panden staan wij eveneens voor u klaar. Ook kunnen wij u ontzorgen door begeleiding te bieden in uw bouwproject.

In welke situaties heeft u hulp van een aannemer nodig?

  • Het niet tijdig herstellen van houtrot kan ongedierte aantrekken of leiden tot lekkage. In veel gevallen zorgt dit voor meer herstelwerkzaamheden, wat uiteindelijk ook leidt tot hogere kosten. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk de hulp van een aannemer in te schakelen, die problemen met houtrot vakkundig kan verhelpen.
  • Inbraak is voor veel mensen een nachtmerrie. Voldoet uw hang en sluitwerk om inbraak te voorkomen? Bijvoorbeeld door het plaatsen van skg *** beslag.
  • U ziet als een huis op tegen de winter, omdat u altijd warmte verliest en een hoge energierekening heeft. Het isoleren van uw zolder kan hierbij uitkomst bieden. Door isolatie gaat er minder warmte verloren.

Neem contact met ons op

Iedere situatie is uniek en onze vakkennis is breed. Neem daarom vrijblijvend contact op om te bespreken wat wij voor uw situatie kunnen betekenen.